Reprezentativni ogledi

Na Kastvu do nedjelje četveroboj boćarskih reprezentacija Hrvatske, Slovenije, Srbije i Crne Gore

Valentina Prokić

Prvi puta će nastupiti hrvatska ženska reprezentacija do 18 godina koju vodi izbornik Dean Klarić (Čavle ŠB) u prijateljskom susretu protiv Slovenije koji se igra danas od 14 sati



KASTAV Kastav i nova boćarska dvorana »Slavko Stanić« od danas do nedjelje bit će domaćin ženskim boćaricama. Prvi puta će nastupiti hrvatska ženska reprezentacija do 18 godina koju vodi izbornik Dean Klarić (Čavle ŠB) u prijateljskom susretu protiv Slovenije koji se igra danas od 14 sati. Klarić je u reprezentaciju pozvao Antoniju Pastorčić (Pazin), Wendy Vukelić, Doru Fućak, Robertu Petrović, Emu Maršanić, Doroteu Margan (Čavle ŠB), Klaru Širola (Kastav) i Lornu Žagar (Marinići). U 20 sati zakazan je ždrijeb prvog ABC Četveroboja boćarica na kojem uz hrvatske seniorke sudjeluju reprezentativke Slovenije, Srbije i Crne Gore.


Izbornik seniorki Romano Grižančić za nastup u Kastvu odabrao je dvije boćarice Labina, Nives Jelovicu i Riju Vojković, te tri boćarice Čavle Škole boćanja, Carrolinu Bajrić, Nikol Marelja Bošnjak i Iru Nimčević, a pomoćnik Grižančiću na ovom će turniru biti njihov klupski trener i izbornik djevojaka do 18 godina Dean Klarić.


Sutra se utakmice prvog kola igraju od 9.30 sati, a u 15 sati počinje drugo kolo. Finale je u nedjelju od 9 sati, a proglašenje najboljih u 13 sati.




Tijekom natjecanja održat će se i sjednica vodstva ABC konfederacije.