Joe Montana

Legendarni quarterback San Francisco 49-ersa spriječio pokušaj otmice unuka

Hina

Joe Montana/Foto REUTERS

Joe Montana/Foto REUTERS

Joe Montana je sa San Franciscom osvojio četiri Super Bowla (1982, 1985, 1989, 1990), a zbog smirenosti i učinkovitosti u odlučujućim trenucima susreta dobio je nadimak "Comeback Kid



LOS ANGELES Legendarni vođa navale San Francisco 49ersa 64-godišnji Joe Montana i njegova supruga Jennifer (62) proteklog vikenda spriječili su pokušaj otmice devetomjesečnog unuka iz njihove kuće u Malibuu.


Joe Montana i njegova supruga u kući su zatekli nepoznatu ženu koja je u rukama držala njihovo unuče koje je spavalo. Prvo su je pokušali nagovoriti da im vrati dijete, a nakon toga je došlo je do naguravanja i uspjeli su joj oduzeti unuče. Žena koja je pokušala otmicu pobjegla je iz njihove kuće, ali policija ju je uspjela uhititi, te je optužena za pokušaj otmice i krađu.


U ovom incidentu, koji se dogodio u subotu, nitko nije ozlijeđen, objavila je policija okruga Los Angeles. 




Joe Montana je sa San Franciscom osvojio četiri Super Bowla (1982, 1985, 1989, 1990), a zbog smirenosti i učinkovitosti u odlučujućim trenucima susreta dobio je nadimak “Comeback Kid”. Mnogi ga smatraju jednim od najboljih quarterbackova u povijesti američkog nogometa, a 2000. godine postao je član Kuće slavnih.