Odbojka na pijesku

Katarini Pilepić i Ivanu Tomljanoviću turnir mješovitih parova u Ičićima, uzbudljiva finala u Crikvenici

Ivan Volarić

Kadetkinje Crikvenice i Lošinja

Kadetkinje Crikvenice i Lošinja

U Kostreni i Crikvenici igrale su se utakmice završnice za mlađe uzrasne kategorije



RIJEKA  Katarina Pilepić i Ivan Tomljanović osvojili su turnir mješovitih parova u odbojci na pijesku, koji je prošle subote odigran na terenima na Kantridi i u Ičićima u organizaciji KOP-a Rijeka i Odbojkaškog saveza Primorsko-goranske županije. Pilepićka i Tomljanović u finalu su svladali Ivana Lozića i Martu Cvitković (2:0). U susretu za treće mjesto Kristijan Smiljanić i Andrea Šahinović bili su bolji od Matije Donevskog i Andreje Korace (2:1). Nastupilo je devet parova, uglavnom sastavljenih od bivših ili aktualnih prvotimaca riječkih odbojkaških klubova Rijeke i Drenove.


U Kostreni i Crikvenici igrale su se utakmice završnice za mlađe uzrasne kategorije. Kadeti Rijeke I (Mičetić, Markovski, Celin i Bučić) bili su bolji od suigrača iz Rijeke II (2:0) u kadetskom finalu u Kostreni. U kategoriji mlađih kadetkinja (U-15, trojke) Opatija (Grčević, Žiganto, Crancih) je svladala Gornju Vežicu 2:0, Matulji 2004 (Burić, Dizdar) su bili bolji od Crikvenice (2:0) u finalu kadetkinja (parovi, U-17), dok su u istom uzrastu, ali igri četvorki Crikveničanke (Li. Mađerić, La. Mađerić, Radanović, Bodžić, Luksetić) svladale Lošinjane 2:1. U kategoriji juniorki (U-19, parovi) Drenova (Barać i Lukežić) je bila bolja od Lošinja 2:0.


Medalje je uručio Ilija Matić, potpredsjednik Odbojkaškog saveza Primorsko-goranske županije, a vodstvo Saveza pohvalilo je domaćina ŽOK Crikvenicu za odličnu organizaciju završnice na terenima Crni mol.