Sport mladih

Bornini snovi postali stvarnost: Prolistajte današnji broj Viktorije Novog lista

Ivana VaupotićKako je to kad snovi postanu stvarnost ispričao nam je u trećem ovosezonskom broju Viktorije Borna Panić, mladi riječki nogometaš ponikao u Školi nogometa 1. gol, koji već izvjesno vrijeme stasa u omladinskoj školi Juventusa. I to nije sve, otkrio je tko mu je najdraži igrač, kako usklađuje školske i nogometne obveze, kako mu prolaze dani, za koji klub navija…


Jedna od zvijezda našeg novog broja je i Meri Mataja, plivačica Kantride, koja i u novoj sezoni nije zaboravila stare navike, a to je rušenje državnih rekorda.


U ovom broju donosimo izvještaj s Jadranskog derbija kadeta i pionira na Rujevici koji je završen slavljeničkom pjesnom kadeta, kao i gostovanje juniora u Maksimiru u okviru Prve HNL.
Tu su i ostala natjecanja u kojima su se nadmetali naši mladi sportaši prošloga vikenda u rukometu, nogometu i judu, kao i izvještaj s Croatia opena, međunarodnog karate turnira nakon kojeg je poznato koji će reprezentativci braniti boje naše županije na Svjetskom prvenstvu u Čileu.


09.10.2019 Prilog Viktorija by novilist_hr on Scribd