ATP Cincinnati

Borna Ćorić protiv Amerikanca Sebastiana Korde kreće u obranu naslova u Cincinnatiju

Hina

Borna Ćorić/Foto REUTERS

Borna Ćorić/Foto REUTERS

Ne bude li kišnih prekida, Ćorić i Korda bi na teren mogli izaći oko 21 sat



CINCINNATI  Mečevima prvog kola u američkom gradu Cincinnatiju započeo je turnir ATP Masters 1000 serije za tenisače i WTA 1000 turnir tenisačica na kojem će Borna Ćorić braniti naslov osvojen prošle godine.


Najbolje rangirani hrvatski tenisač će u ponedjeljak igrati meč prvog kola protiv Amerikanca Sebastiana Korde (ATP – 32.). Taj je dvoboj na središnjem stadionu na rasporedu kao treći od 17 sati po srednjoeuropskom vremenu, a prije Ćorića i Korde bit će odigrana dva meča turnira tenisačica u kojima će se sastati Amerikanka Sloane Stephens i Talijanka Elisabetta Cocciaretto te američka veteranka Venus Williams i Ruskinja Veronika Kudermetova.


Ne bude li kišnih prekida, Ćorić i Korda bi na teren mogli izaći oko 21 sat.




Na turniru tenisačica nastupit će Donna Vekić i Petra Martić. Martić (WTA – 36.) će u noći s ponedjeljka na utorak po srednjoeuropskom vremenu odigrati meč protiv američke kvalifikantice Emme Navarro (WTA – 53.), dok bi Vekić (WTA – 22.) svoj prvi izlazak na teren u pojedinačnoj konkurenciji trebala imati u utorak, a suparnica joj je Amerikanka Jennifer Brady (WTA – 432.), kojoj je ovo četvrti turnir nakon dvogodišnje stanke.