Iskusno pojačanje

Boris Letica dolazi u Primorje Erste Bank

Igor Duvnjak

Foto: Arhiva NL

Foto: Arhiva NL

Mladoj riječkoj momčadi će u svakom slučaju dobro doći jedan takav iskusnik, pogotovo nakon odlaska Mislava Vrlića u Mladost i nakon što se nakon niza sezona od primorjaša oprostio iskusni slovački napadač Maroš Tkač



RIJEKA – U jeku kolovoške natjecateljske pauze s baze na Kantridi javljaju da vaterpolisti Primorja Erste Bank dobijaju iskusno pojačanje, u Rijeku dolazi Boris Letica.


Riječ je o igraču rođenom 1983. godine, djetetu splitskog Mornara, beku koji je uz ostalo igrao i u Mladosti, u Šibeniku te u talijanskom Nerviju, a posljednja mu je igračka adresa bila u Strasbourgu. U Francuskoj je bio uspješan, s momčadi u kojoj je igralo nekoliko Hrvata od kojih je najpoznatiji bivši »jugaš« Pavo Marković, lani je bio državni prvak. Sada treba postati pojačanje riječkim »kapicama«, iz kluba na Kantridi su poručili kako je s Leticom sve dogovoreno te da se čeka samo »autogram«, potpisivanje ugovora.


Mladoj riječkoj momčadi će u svakom slučaju dobro doći jedan takav iskusnik, pogotovo nakon odlaska Mislava Vrlića u Mladost i nakon što se nakon niza sezona od primorjaša oprostio iskusni slovački napadač Maroš Tkač. U međuvremenu za primorjaše, koji su prije nešto više od tri tjedna okončali sezonu petim mjestom u Hrvatskoj, odmora nema.




Jedan dio momčadi je na pripremama s raznim hrvatskim selekcijama od kojih je centar Lovro Paparić na okupu s ostalim izabranicima Ivice Tucaka, izbornika hrvatske seniorske vrste.


Ostatak momčadi s trenerom Igorom Hinićem provodi neku vrstu uvodnih priprema na riječkom bazenu, čekajući povratak reprezentativaca nakon čega će svi zajedno krenuti punom parom pripremati se za novu sezonu.