Ekipno PH

Odbojkaši KOP Opatije ovoga vikenda u Puli mogu napraviti velik korak prema trećoj tituli

Ivan Volarić

Ivan Đorđević

Ivan Đorđević

Ekipa trenera i sportskog direktora Ivana Đorđevića u dosadašnjih šest kola osvojila je 11 bodova (jedan remi i pet pobjeda) te ima dva boda prednosti ispred Žnjana i Sigeta



RIJEKA Odbojkaši i odbojkašice KOP Opatije ovoga vikenda na pulskim Valkanama odradit će i treći od ukupno četiri kruga ekipnog PH. Opatijci su dvije godine zaredom osvojili naslov prvaka, a ove subote i nedjelje mogu napraviti ključan korak i prema trećoj tituli.


Ekipa trenera i sportskog direktora Ivana Đorđevića u dosadašnjih šest kola osvojila je 11 bodova (jedan remi i pet pobjeda) te ima dva boda prednosti ispred Žnjana i Sigeta. Opatijce u Puli očekuje ogled protiv izravnih konkurenata, Umaga i Zagreba, pobjedama bi praktički riješili pitanje prvoga mjesta.


Djevojke trenera Alena Pavičića su pobjedama prije dva tjedna u Podstrani ostvarile možda i ključnu bodovnu zalihu u borbi za ostanak. Opatijke su s pet bodova na šestom mjestu, posljednji Osijek nema ni boda. Banjole, Čakovec, Žnjan i Jarun su ispred Opatije na ljestvici što ne znači da se protiv njih ne može pokušati osvojiti pokoji bod. Završilo je natjecanje u Drugoj ligi, odbojkaši i odbojkašice Vrapča su novi prvoligaši.