Koronavirus

Novi problemi za hrvatsku rukometnu vrstu, Horvat uoči same utakmice ostao bez dvojice igrača

Hina

Željko Musa / Foto Luka Stanzl / PIXSELL

Željko Musa / Foto Luka Stanzl / PIXSELL

Kao što je to već uobičajeno posljednjih nekoliko dana, svaka reprezentacija koja sudjeluje na Europskom rukometnom prvenstvu s nestrpljenjem očekuje rezultate PCR testiranja, a današnje testiranje nije donijelo dobre vijesti hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji



SZEGED Hrvatski rukometni reprezentativci David Mandić i Željko Musa danas su bili pozitivni na PCR testiranju na Covid-19, objavio je u ponedjeljak Hrvatski rukometni savez.


Kao što je to već uobičajeno posljednjih nekoliko dana, svaka reprezentacija koja sudjeluje na Europskom rukometnom prvenstvu s nestrpljenjem očekuje rezultate PCR testiranja, a današnje testiranje nije donijelo dobre vijesti hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji jer su na listi Covid-19 pozitivnih igrača od danas David Mandić i Željko Musa.


Prema protokolu, oni se nalaze u izolaciji te neće biti na raspolaganju izborniku Hrvoju Horvatu za večerašnju utakmicu s Ukrajinom.




Svi ostali igrači, osim već ranije pozitivnih, i članovi stručnog stožera bili su negativni na današnjem PCR testiranju.


Prije susreta protiv Srbije pozitivan na koronavirus bio je Zvonimir Srna. Već prije puta u Mađarsku pozitivni su bili kapetan Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić, a nakon dvoboja s Francuzima zaraženost koronavirusom detektirana je kod Leona Šušnje i Lovre Mihića, zbog čega su se reprezentaciji pridružili  Musa i Valentino Ravnić.