Prijateljski dvoboj

Nogometaši Krka slavili kod Omišlja u pripremnoj utakmici, pao je i gol i autogol

Valentina Prokić

Foto Arhiva NL

Foto Arhiva NL

Krčani su prijetili, no vratar Tadić nije se dao prevariti. U drugom dijelu Krk je poveo golom Smojvera (46’), a sjajnu priliku za izjednačenje propustio je Grdinić. Vodstvo Krka povećao je autogolom Gundić (69’)



OMIŠALJ Nogometaši četvrtoligaša OŠK-a iz Omišlja i susjedskog trećeligaša Krka odigrali su pripremnu utakmicu na stadionu u Omišlju, koja je završila pobjedom gostiju (0:2). U prvom poluvremenu domaćini su bili opasnija momčad, Mijić je pogodio gredu, a Shabanov je bio u dvije opasne prilike, no izostala je realizacija.


Krčani su prijetili, no vratar Tadić nije se dao prevariti. U drugom dijelu Krk je poveo golom Smojvera (46’), a sjajnu priliku za izjednačenje propustio je Grdinić. Vodstvo Krka povećao je autogolom Gundić (69’).


Novi trener OŠK-a Branko Panić za utakmicu nije mogao računati na ozlijeđene iskusnike Škodu, Miculinića i Anasa Sharbinija.




OŠK OMIŠALJ: Tadić, Dadić, Gundić, Šabalja, Didović, Hadžiomerović, Mijić, M. Sharbini, Ah. Sharbini, Shabanov, Sunaj. Još su igrali: Zlatevski, Kovačić, Paro Vidulin, Grdinić, Bliznar.


KRK: Dobrinčić, Hrnić, Bokulić, Turkalj, Rudan, Badurina, Aščić, Lucić, Vidmar, Miš-Mešić, Smojver. Još su igrali: Sokolić, D. Jurešić, Bajčić, Dvorničić, Begaj, Beriša.