Veliki udarac

Zoranu Mamiću nije bilo druge nego priznati da ovoga puta Dinamo nije uspio…

Portal Novi list

Zoran Mamić/Foto REUTERS

Zoran Mamić/Foto REUTERS

U najavi utakmice smo rekli što je naš cilj. Nažalost, nismo uspjeli. Trebamo se spustiti, vratiti u realnost i shvatiti da nismo uspjeli ući u playoff - kazao je trener modrih



BUDIMPEŠTA Dinamo se porazom od Ferencvaroša oprostio od Lige prvaka, ali što je još važnije od velikog izvora financiranja kluba. Europska liga, ukoliko modri naravno izbore skupnu fazu, teško može nadomjestiti ono što je Dinamo računao zaraditi od nastupa u Ligi prvaka.


– Imali smo dominaciju. Bili smo nekoliko puta opasni pred golom Ferencvaroša. Zapravo sve prilike koje smo imali u prvom i drugom dijelu su bile vrlo dobre. Nažalost, nismo ih iskoristili, Ferencvaroš svoje jest i čestitam im. U najavi utakmice smo rekli što je naš cilj. Nažalost, nismo uspjeli. Trebamo se spustiti, vratiti u realnost i shvatiti da nismo uspjeli ući u playoff. Moramo uhvatiti formu za doigravanje Europske lige, pred nama su nove utakmice. Želimo u Europskoj ligi napraviti dobar rezultat da ispravimo ono što smo propustili u Budimpešti – rekao je trener Zoran Mamić i dodao kako Ferencvaroš ničim nije iznenadio njega i njegovu momčad.