Ugovor na četiri godine

Zoran Vulić novi trener Splita

Hina

"Lako smo se dogovorili, kao da nikad nisam ni otišao iz Splita," poručio je Vulić koji je potpisao ugovor na četiri godine



Nakon što je Ivan Matić smijenjen, čelnici RNK Splita za novog trenera postavili su Zorana Vulića koji je momčad s Parka mladeži vodio u 2012/2013.


“Lako smo se dogovorili, kao da nikad nisam ni otišao iz Splita,” poručio je Vulić koji je potpisao ugovor na četiri godine. Prvi pomoćnik bit će mu Mladen Pralija, a trener vratara ostaje Tihomir Bulat. Vulić je zbog Splita napustio mjesto izbornika hrvatske nogometne U-19 reprezentacije.


Predsjednik kluba Slaven Žužul zahvalio se dosadašnjem treneru Matiću poručivši kako je sa Splitom napravio puno, ostvario povijesne uspjehe u Europi i kupu, ali je momčad zakazala u prvenstvu.




“Ivan ima kvalitetu, napravio je velike stvari, a povijesni uspjesi su velikim dijelom njegova zasluga. Ne želimo ga izgubiti, ponudit ćemo mu mjesto u omladinskoj školi i bilo bi nam drago da ga prihvati,” poručio je Žužul.


Nakon prvog dijela prvenstva Split se nalazi na šestom mjestu prvenstva sa 21 bodom, 28 manje od lidera Dinama, te osam bodova više od posljednjeg Zadra.