Europska liga

Zoran Mamić: “Možemo biti zadovoljni remijem, Ademi mi je rekao da je bio prekršaj za penal”

Hina

Zoran Mamić/Foto PIXSELL

Zoran Mamić/Foto PIXSELL

Teško mi je komentirati jer nisam vidio najbolje, sa strane se činilo da je. I Ademi mi je kazao kako je bio prekršaj. Nije mi jasno zašto nema VAR-a u grupnoj fazi Europske lige - istaknuo je Mamić.



ZAGREB Možemo biti zadovoljni na kraju, kazao je trener Dinama Zoran Mamić nakon što je susret 1. kola skupine K Europske lige proti Feyenoorda završio bez golova.


“Defintivno nismo dobro ušli u utakmicu, teško je kazati zašto. Imamo dosta mladih igrača kojima je ovo praktički debi u ovom natjecanju. Osjetio se grč. Međutim, u drugom poluvremenu smo bili kvaliteniji, čvršći, brži i imali smo i dobre prilike. Na koncu možemo biti zadovoljni,” kazao je Mamić na novinarskoj konferenciji.


Naglasio je kako mu je žao što Gavranović i Petković nisu igrali zajedno u drugom dijelu kao što je bio plan, no švicarski reprezentativac je osjetio bol u mišiću zbog čega je izašao iz igre.




“Gavranović je osjetio zatezanje u mišiću i zato je izašao iz igre, inače ga ne bih vadio,” dodao je.”


Nije želio komentirati situaciju s Ademijem u drugom dijelu i je li bio kazneni udarac za “Modre”.


“Teško mi je komentirati jer nisam vidio najbolje, sa strane se činilo da je. I Ademi mi je kazao kako je bio prekršaj. Nije mi jasno zašto nema VAR-a u grupnoj fazi Europske lige,” istaknuo je Mamić.


Lovro Majer se također složio kako su “Modri” ušli u susret u grču.


“Bolje su ušli od nas u utakmicu, mi smo bili u grču. No, u nastavku smo bili bolji. Na koncu je rezultat realan,” kazao je Dinamov veznjak.


Smatra kako je Dinamo ipak kvalitetniji sastav.


“Mislim da smo kvalitetniji od njih i da ćemo u ostalim utakmicama pokazati koliko smo stvarno dobri,” kazao je.