Francuz trlja ruke

Zidane zadovoljan stanjem u Realovoj svlačionici: “Igrači žele igrati, fokusirani su na ono što nas čeka…”

Hina

I trener Reala mora poštivati mjere borbe protiv širenja koronavirusa

I trener Reala mora poštivati mjere borbe protiv širenja koronavirusa

Igrači su vrlo dobro radili kod kuće, a pri povratku se vidjelo da su u formi - poručio je francuski stručnjakMADRID Trener španjolskog nogometnog velikana Real Madrida Zinedine Zidane poručio je kako je zadovoljan onim što je vidio na treninzima nakon skoro 60 dana pauze zbog pandemije koronavirusa.


“Igrači su vrlo dobro radili kod kuće, a pri povratku se vidjelo da su u formi”, poručio je francuski stručnjak.


Španjolsko prvenstvo je prekinuto sredinom ožujka, a klubovi su dobili dozvolu da od 18. svibnja mogu početi treninge u grupama sa po deset igrača.
Ostalo je još 11 utakmica i pripremit ćemo se da završimo sezonu. Morate razmišljati pozitivno jer imamo sreću da se vraćamo na posao – kaže Zidane


“Ovaj je tjedan bio vrlo dobar jer možemo više raditi. U malim skupinama, ali možemo trenirati više taktički, fizički, tehnički. Momčad ovog tjedna izgleda bolje, a idućih dana bit ćemo još bolji,” kazao je Zidane za Realmadrid TV.


Real Madrid je u trenutku prekida zaostajao dva boda iza prvoplasirane Barcelona, a do kraja prvenstva još je 11 kola.


“Sretan sam što sam ponovo sa svojim igračima, to je najvažnija stvar nakon skoro 60 dana,” kazao je “Zizou” dodavši: “Igrači žele igrati, fokusirani su na ono što nas čeka. Ostalo je još 11 utakmica i pripremit ćemo se da završimo sezonu. Morate razmišljati pozitivno jer imamo sreću da se vraćamo na posao.”