Bomba iz Nyona

Ždrijeb Lige prvaka spojio je u četvrtfinalu Luku Modrića, Matea Kovačića i Joška Gvardiola

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Pobjednik tog para u polufinalu će igrati protiv boljeg iz ogleda Arsenala i minhenskog Bayerna



NYON  U Nyonu je održan ždrijeb četvrtfinala i polufinala ovosezonske nogometne Lige prvaka, a spektakularni četvrtfinalni par čine madridski Real i aktualni pobjednik Manchester City.


Bit će to ujedno međusobni dvoboj jedinih preostalih hrvatskih nogometaša u Ligi prvaka, Luka Modrić je i dalje važan čovjek u igri madridske momčadi, dok su članovi Manchester Cityja Mateo Kovačić i Joško Gvardiol.


Isto tako, prošle dvije sezone su Real i Manchester City igrali u polufinalima Lige prvaka, prije dvije sezone pobjednik Lige prvaka je bio Real, dok je prošle sezone, po prvi puta u svojoj povijesti, slavio Manchester City.




Pobjednik tog para u polufinalu će igrati protiv boljeg iz ogleda Arsenala i minhenskog Bayerna.


Drugi dio ždrijeba je definitivno lakši pa će tako u četvrtfinalu igrati madridski Atletico i dortmundska Borussia. Pobjednik tog susreta u polufinalu čeka pobjednika dvoboja u kojem se sastaju PSG i Barcelona.


Prve četvrtfinalne utakmice igraju se 9. i 10. travnja, dok su uzvrati tjedan dana kasnije. Prvi polufinalni dvoboji na rasporedu su 30. travnja i 1. svibnja, a uzvratni ogledi tjedan dana kasnije.


Finale se igra na londonskom Wembleyju 1. lipnja.


Liga prvaka, četvrtfinale:


Atletico Madrid – Borussia (D)


PSG – Barcelona


Real Madrid – Manchester City


Arsenal – Bayern