Konačno

Završena je najveća sapunica ljetnog prijelaznog roka, Bayern i Barcelona sve dogovorili oko transfera Roberta Lewandowskog

Portal Novi list

Robert Lewandowski/Foto REUTERS

Robert Lewandowski/Foto REUTERS

Čeka se još samo da klubovi formalno potvrde posao težak 50 milijuna eura



RIJEKA Svi svjetski mediji, ponajprije oni španjolski tvrde da je najveća priča ljetošnjeg prijelaznog roka dobila svoje završno poglavlje. Robert Lewandowski iduće sezone igrat će u dresu Barcelone. Pregovori između katalonskog diva i Bayerna traju već tjednima, no sapunica je čini se dobila svoj sretan završetak. Čeka se još samo da klubovi formalno potvrde posao težak 50 milijuna eura koliko bi Barcelona trebala platiti Bayernu za usluge poljskog napadača.


Sigurno je veliki posao odradio i Lewandowski koji je posljednjih dana vršio pritisak na vodstvo Bayerna kasneći na treninge ili trenirajući s “pola gasa”. Bavarski mediji, jasno na Bayernovoj liniji, su čak objavili informaciju da Poljak mora ove subote na turneju po SAD-u, no izgleda da će u zrakoplov – za Barcelonu.


Lewandowski je u 46 utakmica prošle sezone zabio 40 golova za Bayern, a u posljednjih osam godina, koliko brani boje Bavaraca, ukupno je zabio 238 golova u 253 utakmice.