Malonogometni turnir

Zagrebačka Poliklinika Ribnjak u seniorskoj i senjska Cimpa Rampa u veteranskoj konkurenciji pobjednici Tenisa

Dorotea Prpić

Pobjednički sastav Poliklinike Ribnjak

Pobjednički sastav Poliklinike Ribnjak

Napeto zagrebačko finale seniorskog turnira odigrali su Poliklinika Ribnjak i Partner Broker nakon kojeg je Ribnjak slavio 4:3. U utakmici za treće mjesto VIA Senj je pobijedila CB Extreme iz Otočca 2:0



SENJ  Poliklinika Ribnjak iz Zagreba u konkurenciji seniora i momčad Cimpa Rampa iz Senja u veteranskoj konkurenciji pobjednici su ovogodišnjeg malonogometnog turnira Tenis Senj. Napeto zagrebačko finale seniorskog turnira odigrali su Poliklinika Ribnjak i Partner Broker nakon kojeg je Ribnjak slavio rezultatom 4:3. U utakmici za treće mjesto VIA Senj je pobijedila CB Extreme iz Otočca rezultatom 2:0.
VIA je osvojila dvije bronce na Tenisu jer su i njihovi veterani bili treći. Odlična utakmica mogla se vidjeti u veteranskom finalu, u kojem je Cimpa Rampa osigurala novi naslov prvaka svladavši Polikliniku Ribnjak s 2:1.


Veterani senjske Cimpa Rampe

Veterani senjske Cimpa Rampe


Najboljim igračima turnira proglašeni su Darko Deranja (veterani-Cimpa Rampa) i Sadat Ziberi (seniori-Partner Broker), nagrade za najbolje vratare dobili su Igor Baričević (veterani-Cimpa Rampa) i Andrija Budimir (seniori-Poliklinika Ribnjak). Najbolji strijelac u veteranskoj konkurenciji bio je Željko Tomić (BFT), a kod seniora je najviše golova zabio David Mataja (Poliklinika Ribnjak).


Ovogodišnji turnir okupio je respektabilne 24 momčadi u dvije kategorije te tako upotpunio i dao dodatan prilog ljetnoj turističkoj i sportskoj ponudi Senja. Finalni ogledi mogli su se u prijenosu uživo gledati na Sportskoj televiziji (SPTV), a organizatori, Akademski malonogometni klub Alumnus Sesvete i Grad Senj su zadovoljni što su u relativno kratkom roku i uz korona uvjete organizirali turnir. A zadovoljna bila je i publika koja je u velikom broju sa zanimanjem pratila utakmice i bila velika podrška momčadima.