Dominik Livaković

Vratara hrvatske reprezentacija u osmini finala čeka sudar s bivšim suigračem: “Nisam se još čuo s Danijem…”

Portal Novi list

Dominik Livaković/Foto REUTERS

Dominik Livaković/Foto REUTERS

Siguran sam da nismo ni mi njima bili baš prvi izbor. Skakali su na tribinama kad je Poljska izjednačila - kaže Livaković



RIJEKA Na presicu u Rovinju izašao je Dominik Livaković, vratar “kockastih”. Prvo se osvrnuo na ozračje u repki nakon prolaska u osminu finala.


– Atmosfera je uvijek bila super, ali nakon ove pobjede protiv Škotske, vjerujem da ćemo biti još bolji. Diglo nas je jako, govorili smo da nam treba ta jedna pobjeda… Bilo je jako teško nakon prve dvije utakmice, ali je bilo i svega pozitivnog nakon ove utakmice protiv Škotske – govori je Livaković i osvrnuo se na ogled sa Španjolskom.


– Španjolska je odlična reprezentacija. Imaju dosta mladih igrača, dobrih igrača, dobro igraju, dobar presing imaju. Ne trpe kad protivnik drži loptu u nogama. Mislim da ih možemo učiniti nervoznima u prvih pola sata. Tu je naša šansa. Stvorili su dosta prilika u ove dvije prve utakmice, ali ih nije išao gol. Nadoknadili su sve protiv Slovaka. Siguran sam da nismo ni mi njima bili baš prvi izbor. Skakali su na tribinama kad je Poljska izjednačila – tvrdi vratar Dinama koji je svojevremeno dijelio svlačionicu sa španjolskim reprezentativcem Danijem Olmom.




– Nisam se čuo s Danijem. Čuli smo se nedavno, ali od jučer nismo. Vidio sam što je objavio, vjerujem da ćemo se čuti ovih dana – rekao je Livaković.