Ima povjerenje

Vodstvo Bayerna nije zadovoljno rezultatima, ali i dalje vjeruje u Juliana Nagelsmanna: “Sada nemamo kontakte s drugim trenerima…”

Hina

Julian Nagelsmann/Foto REUTERS

Julian Nagelsmann/Foto REUTERS

Bayernov poraz od Augsburga (0-1) u subotu bio je prvi put u 87 utakmica da Bavarci nisu uspjeli postići pogodak u prvenstvenoj utakmici, a prvi put u 20 godina su četiri prvenstvene utakmice u nizu bez pobjedeMUENCHEN Izvršni direktor Bayerna iz Muenchena Oliver Kahn rekao je da je klub “nezadovoljan” svojim lošim rezultatima u Bundesligi, ali i dalje vjeruje u glavnog trenera Juliana Nagelsmanna.


Bayernov poraz od Augsburga (0-1) u subotu bio je prvi put u 87 utakmica da Bavarci nisu uspjeli postići pogodak u prvenstvenoj utakmici, a prvi put u 20 godina su četiri prvenstvene utakmice u nizu bez pobjede.


Bayern, koji je peti u Bundesligi, ugostiti će Bayer Leverkusen 30. rujna, a Kahn je pozvao momčad da odgovori napadačkom izvedbom.
“Sada nemamo nikakvog kontakta s drugim trenerima. Potpuno vjerujemo Julianu“, rekao je Kahn za Sky Sports u nedjelju.


“Naravno da smo svi nezadovoljni, neraspoloženi. Moramo doći do suštine i moramo igrati napadački protiv Leverkusena. Možda se kod jednog ili dvoje ljudi ukorijenilo uvjerenje da Bundesligu možete odraditi onako sa strane. Ali to nije slučaj”, kazao je Kahn.