Kvalifikacije za SP

VIDEO Procurili detalji novog incidenta u južnoameričkim kvalifikacijama, igrači Venezuele se žale da su ih napali peruanski policajci

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Snimke koje su obišle ​​društvene mreže prikazuju igrače reprezentacije Venezuele kako se žestoko svađaju s peruanskim policajcima od kojih neki mašu palicama



CARACAS  Nogometaši Venezuele optužuju peruanske policajce da su ih udarali u utorak nakon utakmice južnoameričkih kvalifikacija za SP 2026. protiv Perua (1-1) na nacionalnom stadionu u Limi.


“Dok smo išli pozdraviti svoje navijače na tribinama, policajci zaduženi za osiguranje su se naljutili i izvadili palice da nas udare”, izjavio je branič Nahuel Ferraresi.


“Udarili su me dva puta i malo ozlijedili dva prsta, ali nije bilo ozbiljno”, dodao je, rekavši da se spremao ‘baciti’ svoj dres venecuelanskim navijačima.




Snimke koje su obišle ​​društvene mreže prikazuju igrače reprezentacije Venezuele kako se žestoko svađaju s peruanskim policajcima od kojih neki mašu palicama.


Nakon ovog remija Peru je zadnji u kvalifikacijama, dok je Venezuela četvrta.


Nešto ranije u utorak, na stadionu Maracana u Rio de Janeiru, početak utakmice između Brazila i Argentine, koju su Albiceleste dobili 1-0, morao je biti odgođen zbog sukoba na tribinama navijača obiju zemalja.


Snimku incidenta možete pogledati OVDJE.