Novi muzički iskorak

VIDEO Bivši napadač Rijeke izbacio je novu pjesmu uz atraktivni spot s opatijskim vizurama u prvom planu

Portal Novi list

Muse je sakupila više od 1500 "slušanja" u prvih desetak sati i izazvala različite komentare. Ono s čime bi se većina trebala složiti jest da je spot atraktivan i donosi krasne vizure Opatije s kojom se Drmić očito barem u emotivnom smislu još nije rastao



RIJEKA Josip Drmić istekom prošle sezone napustio je Rijeku i prešao u Dinamo, ali se nije lišio svoje velike ljubavi – glazbe. Iskusni napadač izbacio je novu pjesmu:


– Moj novi singl i spot Muse je vani. Moja inspiracija, moja muza. Uživajte i pojačajte zvučnike – napisao je Drmić na svojim društvenim mrežama.


Njegov najnoviji uradak donio je u muzičkom smislu značajni odmak od siječanjskog dueta s pjevačicom Oliverom Matijević i pjesme pod naslovom “Zašto mi to radiš”. Tu skladu preslušalo je od siječnja 250 tisuća ljudi na Youtoubeu.




Muse je sakupila više od 1500 “slušanja” u prvih desetak sati i izazvala različite komentare. Ono s čime bi se većina trebala složiti jest da je spot atraktivan i donosi krasne vizure Opatije s kojom se Drmić očito barem u emotivnom smislu još nije rastao.