Marko Bulat

Veznjak i kapetan Šibenika uoči sudara s Rijekom: “Spremni smo na sve varijante…”

Denis Frančišković

Ivan Lepinjica i Marko Bulat/Foto PIXSELL

Ivan Lepinjica i Marko Bulat/Foto PIXSELL

Pokazali smo da se možemo nositi protiv tako jakog protivnika, a sad kad im je došao Tomić, sigurno su dobili i neke nove zamisli - kaže Bulat



RIJEKA Marko Bulat, 19-godišnji je veznjak i kapetan Šibenika, velika nada kluba sa Šubićevca, koji je dvaput iznenadio Dinamo, pobjedom u Maksimiru (1:2) i posljednjim domaćim remijem (1:1).


– Odigrali smo odlično protiv Modrih, bili kompaktni i dobri u tranziciji, a i dolazili smo s puno igrača u završnicu. U defenzivi smo bili posloženi, trener je malo promijenio raspored i dobili smo još jednog veznog igrača u sredini – kaže Bulat. – Pogledali smo video o Rijeci, vidjeli njihove mane i vrline, gdje ih trebamo napasti, gdje se više povući. Ili izaći u visok pritisak ili ostati u srednjem bloku.


Po riječima kapetana, svi igrači su spremni i motivirani.




– Nadamo se dobroj partiji i osvajanju bodova. Očigledno imamo neki recept za Rijeku, ali ne smijemo se opustiti. Pokazali smo da se možemo nositi protiv tako jakog protivnika, a sad kad im je došao Tomić, sigurno su dobili i neke nove zamisli. Vidjeli smo da su promijenili formaciju. Puno je tu vrhunskih igrača, vjerujem da će naći igrača koji će zamijeniti Andrijaševića. Spremni smo na sve varijante, dat ćemo sve za vrlo važne bodove u borbi za ostanak – najavljuje Bulat.


Šibenčani su dobili novog trenera u Španjolcu Sergiju Escobaru.


– Dobro se trenira i svaki se igrač mora dokazati. Treninzi su malo drugačiji, ali svi »grizemo«. Puno više radimo na taktici, trener je stvarno odličan. Zadovoljni smo i želimo pokazati da nam je mjesto u Prvoj HNL – zaključuje Bulat.