Test na Kantridi

Vedran Gerc zabio dva gola u međusobnom trening ogledu Krimejčana prije kratkotrajnog raspusta

Ivan Volarić

Vedran Gerc/Foto Arhiva NL

Vedran Gerc/Foto Arhiva NL

Probni susret odradili su Argentinac Alvarez (Split), Ivan Tankuljić (Jajce) i Jakov Karabatić (Kurilovec)



RIJEKA Iskusni napadač Vedran Gerc obilježio je dvama pogocima međusobni trening ogled nogometaša Orijenta 1919 na pomoćnom igralištu na Kantridi. “Žuti” su (2:0) dobili “crvene”. Utakmicu su preskočili Travaglia, Monjac i Maloku, a odvojeno su trenirali Petrović, Mohorovičić, Milinović i Berković.


Probni susret odradili su Argentinac Alvarez (Split), Ivan Tankuljić (Jajce) i Jakov Karabatić (Kurilovec). Ishod probnog roka bit će poznat za dva tjedna kada trener Fausto Budicin ponovo okupi momčad i krene su udarnim dijelom priprema za prvoligaške kvalifikacije koje su na rasporedu početkom kolovoza.


– Nudi nam se puno igrača iz Hrvatske i zemalja iz okruženja iako su dobro upoznati s našim financijskim limitima. Međutim, unatoč tome što smo pružili priliku nekim igračima sa strane naš apsolutni prioritet i dalje ostaju domaći igrači. Naša sportska politika od početka ostaje ista, dakle baziramo se na domaćim, mladim igračima koji su do sada opravdali očekivanja i pokazali se kao pun pogodak. Međutim, isto tako oslušukujemo i promatramo igrače iz drugih sredina. Nismo zatvoreni za nikoga! – rekao je Marinko Koljanin, dopredsjednik kluba.