SERIE A

U glavnoj ulozi sudac: Sassuolo i Napoli remizirali u utakmici s čak tri jedanaesterca

Hina

Sudac Marini je ukupno dosudio tri kaznena udarca, dva za domaće i jednog za goste, od toga po jednog za svaku momčad u samoj završnici.



REGGIO EMILIA Nogometaši Sassuola i Napolija u susretu su 25. kola talijanskog prvenstva igrali 3:3 (2:1).


U odličnom susretu punom tempa i prilika glavnu je ulogu u završnici nažalost odigrao sudac Marini. On je ukupno dosudio tri kaznena udarca, dva za domaće i jednog za goste, od toga po jednog za svaku momčad u samoj završnici. I dok je onaj za Napoli kojim su gosti poveli sa 3:2 u 90. minuti bio nedvojben, dojam je kako je olako pokazao na bijelu točku za domaće u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, a zatim je Sassuolo stigao do poravnanja.


Inače, Sassuolo je poveo autogolom Maksimovića u 34. minuti nakon ubačaja Bwerardija, pet minuta potom odličnim udarcem s distance poravnao je Zielinski, da bi domaći ipak otišli na odmor s vodstvom nakon što je Berardi u 45. minuti iskoristio kazneni udarac nakon prekršaja na Caputu.




Napoli je uspio poravnati na 2:2 u 72. minuti kada je Di Lorenzo s dva metra ubacio loptu u mrežu nakon odličnog prodora Insignea po lijevoj strani da bi u 90. minuti kapetan gostiju insigne iz 11-erca doveo svoju momčad u vodstvo nakon neopreznog prekršaja Haraslina.


Kontroverzna situacija dogodila se u četvrtoj minuti nadoknade kada se Haraslin bacio u kaznenom prostoru domaćih iako je bilo jasno kako ga Manolas nije gurnuo. No, sudac Marini još je jednom pokazao na bijelu točku, a siguran izvođač za 3:3 bio je Caputo.


Peti Napoli sada ima 44 boda, ako i šesta Roma, dok mu četvrta Atalanta bježi dva boda. Sassuolo je osmi sa 36 bodova.


Na vrhu je Inter sa 56 bodova, četiri više od drugog Milana.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore