SERIE A

U glavnoj ulozi sudac: Sassuolo i Napoli remizirali u utakmici s čak tri jedanaesterca

Hina

Sudac Marini je ukupno dosudio tri kaznena udarca, dva za domaće i jednog za goste, od toga po jednog za svaku momčad u samoj završnici.REGGIO EMILIA Nogometaši Sassuola i Napolija u susretu su 25. kola talijanskog prvenstva igrali 3:3 (2:1).


U odličnom susretu punom tempa i prilika glavnu je ulogu u završnici nažalost odigrao sudac Marini. On je ukupno dosudio tri kaznena udarca, dva za domaće i jednog za goste, od toga po jednog za svaku momčad u samoj završnici. I dok je onaj za Napoli kojim su gosti poveli sa 3:2 u 90. minuti bio nedvojben, dojam je kako je olako pokazao na bijelu točku za domaće u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, a zatim je Sassuolo stigao do poravnanja.


Inače, Sassuolo je poveo autogolom Maksimovića u 34. minuti nakon ubačaja Bwerardija, pet minuta potom odličnim udarcem s distance poravnao je Zielinski, da bi domaći ipak otišli na odmor s vodstvom nakon što je Berardi u 45. minuti iskoristio kazneni udarac nakon prekršaja na Caputu.
Napoli je uspio poravnati na 2:2 u 72. minuti kada je Di Lorenzo s dva metra ubacio loptu u mrežu nakon odličnog prodora Insignea po lijevoj strani da bi u 90. minuti kapetan gostiju insigne iz 11-erca doveo svoju momčad u vodstvo nakon neopreznog prekršaja Haraslina.


Kontroverzna situacija dogodila se u četvrtoj minuti nadoknade kada se Haraslin bacio u kaznenom prostoru domaćih iako je bilo jasno kako ga Manolas nije gurnuo. No, sudac Marini još je jednom pokazao na bijelu točku, a siguran izvođač za 3:3 bio je Caputo.


Peti Napoli sada ima 44 boda, ako i šesta Roma, dok mu četvrta Atalanta bježi dva boda. Sassuolo je osmi sa 36 bodova.


Na vrhu je Inter sa 56 bodova, četiri više od drugog Milana.Tablice omogućuje SofaScore LiveScore