Poljudski odjeci

Tudora boli duša: “Mi se trudimo igrati, dodavati se…, a lakše bi bilo da igramo kao seljačka ekipa”

Portal Novi list

Igor Tudor/Foto PIXSELL

Igor Tudor/Foto PIXSELL

Bit će nam lakše protiv Lokomotive igrati na kontre - rekao je TudorSPLIT Igor Tudor, trener Hajduka, ovako je vidio šokantni poraz svoje momčadi od Varaždina:


– Večer nije dobra. Nije dobra svaka večer u kojoj Hajduk izgubi. Ovo se ne smije događati. Na treninzima to dobro izgleda, ali… Mene duša boli. Mi jako teško dajemo golove, a u obrani primimo tri gola iz tri šuta. Idemo dalje, okrenuti novu stranicu. Lakše bismo napravili rezultat da igramo kao seljačka ekipa, da nabijamo loptu. Mi se trudimo igrati, dodavati se. Radim 24 sata, nikad se nisam trudio ovako, a onda dođe utakmica… Varaždinu svaka čast, pošteno i zasluženo. Međutim, mogu oni biti najbolji na svijetu, na kraju su opet oni Varaždin, a mi Hajduk. Hajduk koji ne smije gubiti na ovom stadionu. Bit će nam lakše protiv Lokomotive igrati na kontre – rekao je Tudor.


Bilo bi nezasluženo da nismo pobijedili – rekao je trener gostiju
Njegov kolega Samir Toplak je kraj utakmice dočekao u drugačijem raspoloženju.


– Bili smo efikasni i odlučni u završnici prvog dijela. Nakon toga je sve bilo puno lakše. Jako sam zadovoljan, Hajduk nam nije napravio priliku. Zabio je dva fenomenalna gola udarcima iz daljine, ali nam nisu napravili priliku. Bilo bi nezasluženo da nismo pobijedili. Sad imamo glavu i rep, konačno izgledamo kao ekipa. Mi se ne borimo za opstanak, mi se borimo za goli život. Danas bismo bili zadovoljni i bodom, ali da nismo igrali na pobjedu, ne bismo osvojili ni bod. Može li Hajduk do drugog mjesta? Naravno – rekao je Toplak.