Prva HNL

Tudor zadovoljan minimalnom pobjedom protiv Istre 1961: “Pobijedili smo teško, talijanski…”

Portal Novilist.hr

Igor Tudor/Foto PIXSELL

Igor Tudor/Foto PIXSELL

Dominirali smo u prvom poluvremenu, vrtjeli s jedne i druge strane, donosili balun do 20 metara - rekao je Tudor nakon susreta



PULA Trener Hajduka Igor Tudor zadovoljan je utakmicom protiv Istre 1961, u kojoj su minimalnim rezultatom Splićani došli do tek treće gostujuće pobjede.


– Zahtjevna, teška utakmica. Bilo je napeto do samog kraja. Presretan sam što smo pobijedili drugu utakmicu u nizu. Zadovoljan sam s obzirom na onu priču da teško dobivamo u gostima. Pobijedili smo 1:0, teško, talijanski, uz borbu do zadnje minute, ali to je tako. Dominirali smo u prvom poluvremenu, vrtjeli s jedne i druge strane, donosili balun do 20 metara – rekao je Tudor nakon susreta, dok je treneru Istre 1961 ostao žal zbog neiskorištenih prilika.


– Teška utakmica za nas. Trebali smo i mogli uzeti više, a nismo. Rani gol usmjerio je utakmicu i pomogao Hajduku da lakše provede svoj plan. Mi smo imali šanse koje nismo iskoristili, a Hajduk svoju jednu jest i zato je zasluženo pobijedio. Nema vremena za plakanje. Okrećemo se sljedećoj utakmici koja nam puno znači. Znamo da ćemo okrenuti ovo na pozitivu – kaže Ivan Prelec, trener Istre 1961.