Liga prvaka

Trenera Liverpoola muči jedna stvar uoči večerašnjeg finala, Francuzi su prije nekoliko dana promijenili travnjak na stadionu

Hina

Jurgen Klopp/Foto REUTERS

Jurgen Klopp/Foto REUTERS

Ako je teren nov, to su obično dobre vijesti. Ali teren je nov od jučer, to definitivno nije tako dobra vijest - kaže Klopp



PARIZ  Upitan što misli o trenutnoj situaciji između Rusije i Ukrajine, trener Liverpoola Jürgen Klopp rekao je na konferenciji za novinare uoči subotnjeg finala Lige prvaka u Parizu:


– Igramo ovo finale ne samo za sebe nego i za Ukrajinu! Siguran sam da će ga i oni gledati, a mi ćemo nedvojbeno igrati ovu utakmicu za njih – rekao je trener Liverpoola.


UEFA je finale Lige prvaka oduzela St. Petersburgu zbog ruske invazije na Ukrajinu, a kao alternativno mjesto događaja odabran je Stade de France u Parizu.




“Činjenica da se utakmica ionako održava, ali ne u St. Petersburgu, upravo je poruka koju trebamo poslati Rusiji”, rekao je njemački izbornik i dodao: “Život ide dalje, čak i ako pokušavaju uništiti to.”


Klopp je komentirao i činjeniuc da su Francuzi samo nekoliko dana prije utakmice odlučili posve promijeniti travnjak za finalnu utakmicu Liverpoola i Reala.


“Ako je teren nov, to su obično dobre vijesti. Ali teren je nov od jučer, to definitivno nije tako dobra vijest”.