Smjena u Žuknici

Trener Pomorca 1921 podnio ostavku nakon teškog poraza od Grobničana, šef škole preuzima momčad

Valentina Prokić

Vladimir Jerić/Foto Arhiva NL

Vladimir Jerić/Foto Arhiva NL

Nije samo zbog tog poraza, cjelokupna situacija utjecala je na moju odluku - rekao je Vladimir Jerić



KOSTRENA Vladimir Jerić više nije trener nogometaša Pomorca 1921. Kostrenski trećeligaš u subotu je doživio težak poraz od čak 9:0 od Grobničana što je bila kap koja je prelila Jerićevu čašu.


– Nije samo zbog tog poraza, cjelokupna situacija utjecala je na moju odluku. Napravio sam to sada kako bih dečkima dao priliku da u ova preostala dva kola osvoje još koji bod. Možda moj odlazak donese pozitivan šok u svlačionicu – pojasnio je Jerić svoju odluku.


Kostrenjani su se ove sezone susreli s problemom neredovitog treniranja i gotovo stalnih gostovanja nakon što su divlje svinje u više navrata uništavale travnjak u Žuknici. Sve je to utjecalo na spremu momčadi, a zatim i na rezultat kojem nisu išle u prilog ni ozljede dvojice važnih igrača Lončara i Pintarića.




– Ne mogu još reći ostajem li u klubu ili ne jer smo ovo riješili telefonski. Red je da nakon pet godina sjednemo za stol i popričamo pa ćemo onda sve znati – dodao je Vladimir Jerić.


Dosadašnji šef škole Karlo Đivolije trebao bi voditi seniore u preostala dva kola, a onda bi se tijekom stanke trebalo pronaći trajnije rješenje.