Edo Flego

Trener Orijenta 1919 nije nezadovoljan unatoč seriji proljetnih poraza: “Prate nas nevjerojatni pehovi…”

Ivan Volarić

Edo Flego/V. KARUZA

Edo Flego/V. KARUZA

Nezadovoljan sam rezultatom i činjenicom da smo izgubili tri utakmice zaredom, ali ekipa je pokazala veliki potencijal. Sav taj rad i trud sigurno će nam nešto donijeti - poručio je Flego



RIJEKA Nogometaši Orijenta 1919 doživjeli su na gostovanju kod Jaruna i treći poraz u isto toliko proljetnih nastupa.


– Rezultat je previsok u odnosu na ono što se događalo na terenu – tumači trener Crvenih Edo Flego. – S prvim poluvremenom sam izuzetno zadovoljan, igrači su me ugodno iznenadili. Kada usporedim ovu utakmicu s onom na Krimeji, kada smo dobili Jarun s desetoricom igrača koji nam sada nedostaju, onda je činjenica da smo sada odigrali bolje prvo poluvrijeme nego tada. Prate nas nevjerojatni pehovi. Jadrić je ozlijedio koljeno i morao je izaći, a Komorski je pao na rame i mora na operaciju. To nas je šokiralo odmah na početku, a onda smo dobili dva gola u tri minute, što nam se ponavlja još od priprema. To uvelike usmjerava utakmicu i predstavlja veliki šok za ovu mladu ekipu koja se još traži. Teško se bilo vratiti nakon toga.


Trener Krimejčana tvrdi da unatoč porazima, vidi svjetlo na kraju tunela…




– Normalno da ne mogu biti zadovoljan rezultatom i realizacijom, ali stvorili smo sedam, osam prilika kroz igru i time stvarno mogu zadovoljan. Nezadovoljan sam rezultatom i činjenicom da smo izgubili tri utakmice zaredom, ali ekipa je pokazala veliki potencijal. Sav taj rad i trud sigurno će nam nešto donijeti – poručio je Flego.