Paolo Tramezzani

Trener Hajduka nije krio zadovoljstvo nakon što se vratio u igru za četvrto mjesto: “Ponosan sam na igrače i sve u klubu”

Portal Novi list

Paolo Tramezzani/Foto PIXSELL

Paolo Tramezzani/Foto PIXSELL

Ne mogu shvatiti otkud igračima toliko snage i energije za ovakvu utakmikcu nakon što su deset dana proveli u karanteni - rekao je trener Hajduka



RIJEKA Trener Hajduka Paolo Tramezzani nije krio zadovoljstvo nakon najnovijeg trijumfa na Rujevici.


– Ponosan sam na svoje igrače, ne mogu shvatiti otkud igračima toliko snage i energije za ovakvu utakmicu nakon što su deset dana proveli u karanteni. Hvala igračima, ono što su napravili je stvarno fantastično. Dečki su dali sve od sebe, ponosan sam na sve u klubu kako su reagirali. Igrači su dvaput dnevno trenirali u kući preko zoom aplikacije. Pokazali su borbeni duh i svo to zalaganje pretočili u pobjedu.


Momčad vam je ipak malo pala u samoj završnici?




– Igrali smo cijelu utakmicu na maksimum i nije bilo lako to izdržati. Pet igrača je u petak odradilo prvi trening s momčadi nakon dva tjedna. Rekao sam im jutros, probajte stisnuti, dajte maksimum, rezultat mi nije prioritetan već da pružite sve od sebe. Takav pristup nam je donio pobjedu.


Pojačanja?


– Nije bilo lako igrati s tri nova igrača. Međutim, igrali su kao da su s nama od početka sezone. Ova skupina igrača je pozitivna skupina igrača, posebno to pokazuju posljednjih tjedana. Onda je i novim igračima lakše se uklopiti – rekao je Tramezzani.