Damir Krznar

Trener Dinama je oprezan uoči derbija: “Rijeka je neugodna na Maksimiru, a pogotovo na Rujevici”

Davor Petrović

Damir Krznar/Foto PIXSELL

Damir Krznar/Foto PIXSELL

Jasno je da nam na Rujevici neće biti lako. Bit će to pravi derbi - rekao je Damir Krznar



ZAGREB Poraz Osijeka u Velikoj Gorici Dinamu pruža priliku da već danas osvoji naslov prvaka, ali Damir Krznar ne želi se razmetati velikim najavama uoči derbija na Rujevici.


– Rijeka je jedan od naših najvećih klubova u zadnjih pet-šest godina. U tom razdoblja jedino su nam oni puhali za vrat, a osvojili su i naslov prvaka. Prema tome, jasno je da nam na Rujevici neće biti lako. Bit će to pravi derbi, a mi se idemo tamo postaviti kao lider prvenstva – objašnjava Krznar, kojem se u momčad vraća Mario Gavranović nakon skoro mjesec dana prisilne stanke zbog ozljede.


Trener Dinama također podsjeća da zadnji ogledi s Rijekom nisu bili dobri za njegovu momčad.




– S njima ove sezone nemamo neki omjer kojim se možemo pohvaliti. Sada želimo Rujevicu učiniti mjestom sreće u izuzetno bitnoj utakmici. Sada smo pred vratima i želimo čim prije potvrditi naslov prvaka. Utakmica s Rijekom je idealna za to jer radi se o derbiju s dobrim suparnikom, a u tim je okolnostima iz igrača lakše izvući ono što nam je potrebno. No, podsjećam, Rijeka je tradicionalno neugodna i na Maksimiru, a pogotovo na Rujevici – zaključuje Krznar.



Standings provided by SofaScore LiveScore