Razlog koronavirus

Trener bečkog Rapida uoči utakmice s Lokomotivom: “Ne bih otišao na odmor u Hrvatsku, ali ne bojimo se”

Hina

Nogometaši Rapida/Foto Instagram

Nogometaši Rapida/Foto Instagram

Austrija je sredinom kolovoza izdala upozorenje za putovanja u Hrvatsku, a zbog epidemiološkog stanja proglasila je najviši sigurnosni stupanj za područje cijele Hrvatske



BEČ Ne bih otišao na odmor u Hrvatsku zbog koronavirusa, ali ne bojimo se. No, sigurno nećemo šetati središtem Zagreba, rekao je za austrijsku agenciju APA trener bečkog Rapida Dietmar Kuehbauer, najavivši utakmicu drugog kola kvalifikacija Lige prvaka između Lokomotive i Rapida u srijedu.


Austrija je sredinom kolovoza izdala upozorenje za putovanja u Hrvatsku, a zbog epidemiološkog stanja proglasila je najviši sigurnosni stupanj za područje cijele Hrvatske.


Trener Rapida je kazao da ne osjeća strah prije utakmice, niti od protivnika Lokomotive, a niti zbog koronavirusa.




“To će biti vrlo važna utakmica, i u sportskom, ali i u ekonomskom smislu. Zanima nas samo ono na terenu”, zaključio je trener.


Igrači Rapida u Zagreb dolaze u utorak zrakoplovom.


“U utorak čarterom odlazimo u Zagreb, a tamo ćemo od zračne luke izravno do hotela. Imamo vlastiti kat i svoje osoblje u hotelu i tu ne bi smjelo biti problema”, rekao je sportski direktor Rapida Zoran Barišić.


Rapid u Zagreb dolazi bez hrvatskog braniča Matea Barača, a još uvijek se ne zna tko će biti kapetan nakon odlaska Stefana Schwaba.


Utakmica Lokomotiva – Rapid igra se u srijedu u 19 sati na stadionu u Kranjčevićevoj.