Rastanak

Tottenham očekivano uručio otkaz talijanskom stručnjaku, Ivan Perišić ostao bez trenera koji ga je doveo

Portal Novi list

Antonio Conte/Foto REUTERS

Antonio Conte/Foto REUTERS

Cristian Stellini bit će glavni trener do kraja sezone - stoji u klupskom priopćenju



RIJEKA Antonio Conte više nije trener Tottenhama. Engleski premijerligaš objavio je na svojim stranicama da se sporazumno rastao s talijanskim stručnjakom.


“Objavljujemo da je Antonio Conte sporazumno napustio klub. U njegovoj prvoj sezoni u klubu plasirali smo se u Ligu prvaka. Zahvaljujemo Antoniju na njegovom doprinosu i želimo mu svako dobro u budućnosti. Cristian Stellini bit će glavni trener do kraja sezone – stoji u klupskom priopćenju.


Oglasio se i predsjednika Daniela Levy.




– Preostalo nam je još 10 prvenstvenih utakmica u kojima se borimo za mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Svi trebamo povući u tom smjeru. Svi moraju dati sve od sebe kako bi osigurali najvišu poziciju za klub i naše fantastične navijače.


Dogodilo se – očekivano. Conte je nakon što je u završnici utakmice protiv Southamptona njegova momčad ispustila dva gola prednosti udario po sebičnim igračima i luzerskom klubu.


– Ovo je priča o Tottenhamu. Ovdje je isti vlasnik već 20 godina i nikada nisu ništa osvojili. Zašto? Je li za to kriv klub ili svaki trener koji je od tada bio ovdje? – rekao je Conte nakon čega je bilo jasno da više neće biti povratka na staro.