Toni Kroos

Svi će ovoga vikenda pratiti povratak nogometa u Njemačkoj: “Ako oni ne mogu završiti sezonu, ne može nitko”

Portal Novi list

Foto Instagram

Foto Instagram

Ovdje u Španjolskoj je dojam da, ako Nijemci ne mogu završiti sezonu, to onda ne može nitko drugi - rekao je Kroos



MADRID Njemačka Bundesliga prva je koja će sutra nastaviti s natjecanjem nakon prekida zbog koronavirusa te će prva “testirati” neki novi način odigravanja utakmica pred praznim tribinama i s pet mogućih zamjena.


Njemački reprezentativac i igrač Real Madrida Toni Kroos smatra da budućnost nogometa ovisi o tome što će se događati u Bundesligi.


– U Njemačkoj je puno manji broj zaraženih i preminulih od koronavirusa. Ako oni ne mogu završiti sezonu, tko može? Siguran sam da ćemo svi pratiti što se događa s njemačkom ligom – smatra Toni Kroos




– Ovdje u Španjolskoj je dojam da, ako Nijemci ne mogu završiti sezonu, to onda ne može nitko drugi – rekao je Kroos dodajući: U Njemačkoj je puno manji broj zaraženih i preminulih od koronavirusa. Ako oni ne mogu završiti sezonu, tko može? Siguran sam da ćemo svi pratiti što se događa s njemačkom ligom.


Igrači Real Madrida vratili su se ovoga tjedna treninzima nakon dva mjeseca prisilne pauze.


– Trenirali smo od doma dugo vremena. Bio je to zapravo dugački odmor kao što bude preko ljeta, ali smo znali da će se sve vratiti na svoje mjesto u jednom trenutku – spomenuo je Kroos.