Više nema nazad

Sportski direktor Hajduka stišava navijačku euforiju nakon dovođenja Subašića: “Ne ide to preko noći…”

P. N.

Mindaugas Nikoličius, Danijel Subašić i Lukša Jakobušić/Foto www.nkhajduk.hr

Mindaugas Nikoličius, Danijel Subašić i Lukša Jakobušić/Foto www.nkhajduk.hr

Hoće li bijeli ove sezone postati prvaci? E, prijatelju, nisam čarobnjak. Mogu samo reći da će sutra biti petak... - izjavio je SubašićSPLIT Hajduk je predstavio svojeg novog-starog čuvara mreže, iskusnog Danijela Subašića.


–  Osjećaj je super, ne znam je li bolje prvi put ili sada. Kada đođeš negdje gdje voliš, ispunjen si. Trenirao sam stalno. Bilo je dosta negativnih stvari koje su se dogodile, od koronavirusa do smrti oca. Bio sam zasićen od Monaca, ružan rastanak, uzeo sam stanku, što mi je dobro došlo. Drago mi je što sam se vratio kući – započeo je Subašić, koji dvije godine nije branio…


– Ako bude trebalo, tu sam. Zna se zašto sam došao, da budem uz Kalu, potpora njemu i mladim dečkima. Ja ću kao i prije na treningu davati sve od sebe. a kada dođe do toga da branim to je najmanji problem. Izaći ću na teren i branit. Treba odraditi posao prije, da budeš spreman kada dođe prilika
Hajdukove ambicije rastu…


– Ovdje su uvijek velike ambicije, nisam ja bitan, nego Hajduk. Ja sam mali kotačić koji će pomoći da svi skupa idemo gdje želimo. Hoće li bijeli ove sezone postati prvaci? E, prijatelju, nisam čarobnjak. Mogu samo reći da će sutra biti petak… – rekao je Suba.


Nadopunio ga je na tu temu sportski direktor Nikoličius.


– To su naše i vaše želje. Radimo, imamo 15 novih igrača ove godine i novi stručni stožer, ne ide sve to preko noći. Ali mislim da smo jasno iskazali ambicije – rekao je sportski direktor Hajduka.