Michael Zorc

Sportski direktor Borussije Dortmund potvrdio ostanak trenera Luciena Favrea na klupi i iduće sezone

Hina

Lucien Favre/Foto REUTERS

Lucien Favre/Foto REUTERS

Favreu je ostala godina dana do isteka ugovora, no nagađanja o njegovom odlasku su postala sve glasnija kad je postalo očito da će Dortmund, drugu sezonu zaredom, ostati drugoplasiran iza minhenskog Bayerna



DORTMUND Njemačkog prvoligaša Borussiju Dortmund će i sljedeće sezone voditi Lucien Favre, potvrdio je u četvrtak Michael Zorc, sportski direktor kluba.


“Imat ćemo istu ekipu trenera i sljedeću sezonu. Želimo ići u napad”, izjavio je Zorc prije zadnje utakmice Borussije na domaćem terenu protiv Hoffenheima u subotu.


Favreu je ostala godina dana do isteka ugovora, no nagađanja o njegovom odlasku su postala sve glasnija kad je postalo očito da će Dortmund, drugu sezonu zaredom, ostati drugoplasiran iza minhenskog Bayerna.




Borussija Dortmund je ovu sezonu završila na drugom mjestu sa devet bodova manje od prvaka Bayerna uoči zadnjeg kola koje se igra ovaj vikend.


Michael Zorc (57) koji je u karijeri u dresu Borussije odigrao 468 utakmica produljio je u srijedu svoj ugovor kao sportski direktor do 2022