Puno ozljeda

Slaven Bilić zabrinut nakon prvog poraza na klupi Watforda: “Ako se ovako nastavi, neće biti dobro”

Portal Novi list

Slaven Bilić/Foto REUTERS

Slaven Bilić/Foto REUTERS

Watford je poveo 1:0, no Swanse je preokrenuo postigavši pobjednički pogodak duboko u sudačkoj nadoknadi vremena



LONDON Nakon što je u premijernom nastupu na klupi engleskog drugoligaša Watforda upisao pobjedu, Slaven Bilić je u drugom dvoboju doživio domaći poraz od Swansea Cityja 1:2.


Bivši hrvatski izbornik je u nedjeljnom debiju na klupi Watforda na gostovanju pobijedio Stoke sa 4-0, međutim smo tri dana kasnije doživio je i prvi neuspjeh.


U susretu 13. kola Championshipa Watford je na svom Venue Vicarage Road stadionu izgubio od Swansea Cityja sa 1:2.




Domaćin je dobro otvorio susret, Ismaila Sarr je u 34. minuti zabio za 1:0. Izjednačio je Jules Ntcham u 52. minuti, da bi Benjamin Cabango u osmoj minuti sudačke nadoknade šokirao domaće navijače pogodivši za pobjedu gostiju. Inače, utakmica je produžena za čak 21 minutu jer je došlo do prekida zbog problema u komunikaciji između sudaca. Bio je to treći poraz Watforda ove sezone, pri čemu drugi domaći, dok je Swansea upisao petu pobjedu, pri čemu treću gostujuću.


– Imali  smo velikih problema s izostancima, a sada ih imamo još i više. Cijela obrana nam se poremetila. Brinu me ozljede i ako se tako nastavi, neće biti dobro – rekao je Bilić i dometnuo kako je prvenstvo maratonsko natjecanje, a ne sprint…




Standings provided by Sofascore