Bivši dinamovac

Slaven Belupo na posudbu doveo mlađeg Lovrena: “Željan sam igre i golova”

Portal Novilist.hr

Foto NK Slaven Belupo

Foto NK Slaven Belupo

Čeka nas uzbudljivo proljeće, polufinale Kupa i jedva čekam da sve skupa krene – rekao je Lovren za klupsku web stranicu



KOPRIVNICA Mlađi Lovren došao je na posudbu u Slaven Belupo. Brat hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena, 21-godišnji Davor, trenutno je igrač Fortune Düsseldorf, a na posudbi u koprivničkom prvoligašu bit će do kraja sezone, kako su napisali na web stranicama kluba. 


Davor Lovren igra na poziciji lijevoga krila, a prije odlaska u njemačku Fortunu bio je član druge momčadi zagrebačkog Dinama. Igrao je i za mlade reprezentacije Hrvatske gdje je u 35 nastupa upisao osam golova. 


– Drago mi je što sam stigao u Slaven Belupo, klub koji ima reputaciju jednog od najorganiziranijih i najstabilnijih u Hrvatskoj. Željan sam igre i golova i jedva čekam krenuti s treninzima. Cilj mi je svojim pristupom izboriti mjesto u momčadi i svojim igrama pridonositi dobrim rezultatima. Čeka nas uzbudljivo proljeće, polufinale Kupa i jedva čekam da sve skupa krene – rekao je Lovren za klupsku web stranicu.