Ugovor do 2024.

Simon Rožman se vratio doma: Bivši trener Rijeke predstavljen kao novo rješenje na klupi Maribora

Portal Novilist.hr

Simon Rožman i sportski direktor Maribora Marko Šuler/Foto NK Maribor

Simon Rožman i sportski direktor Maribora Marko Šuler/Foto NK Maribor

Svjestan sam svoje odgovornosti, ali s druge strane, donijet ćemo energiju, znanje i veliko srce kako bismo bili uspješni u skoroj i daljnjoj budućnosti te zadovoljili ciljeve - rekao je Rožman



RIJEKA Bivši trener Rijeke Simon Rožman predstavljen je kao novi trener slovenskog prvoligaša Maribora.


O Rožmanovom preuzimanju Maribora, trenutno drugoj ekipi slovenske lige, govorilo se odmah nakon razlaza s Rijekom prije nešto manje od mjesec dana, a sada je službeno i preuzeo tu poziciju. Slovenski trener potpisao je ugovor do 2024. godine.


– Prije svega, želio bih zahvaliti klubu na povjerenju. Prve impresije su sjajne, dobio sam jako lijepu dobrodošlicu. Ponosan sam što sam postao vođa stručnog stožera u izvrsnom klubu. Svjestan sam svoje odgovornosti, ali s druge strane, donijet ćemo energiju, znanje i veliko srce kako bismo bili uspješni u skoroj i daljnjoj budućnosti te zadovoljili ciljeve. Predstavljen mi je projekt kojeg sam analizirao i prihvatio izazov.




Maribor ima dušu i kvalitetne igrače. Imamo jednak cilj i veliki motiv približiti se uspješnoj klupskoj povijesti. Maribor je uvijek pokazivao veliku kvalitetu kada je kolektivna energija bila prisutna, a ona se još uvijek osjeti. Naša želja je izgraditi dugotrajnu priču i izgraditi prepoznatljiv stil igre. Ciljevi su zahtjevni, ali dostižni – rekao je Simon Rožman pri predstavljanju.