Povratak uz poraz

Šime Vrsaljko se vratio u reprezentaciju nakon 28 mjeseci: “To mi je velika satisfakcija, a Slovenija nas je iznenadila”

Hina

Šime Vrsaljko/Foto REUTERS

Šime Vrsaljko/Foto REUTERS

U pojedinim trenucima branili su se i sa 11 igrača. Nije to nikakvo opravdanje, zasluženo su pobijedili - rekao je VrsaljkoLJUBLJANA Hrvatska nogometna reprezentacija započela je kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. porazom u Ljubljani od Slovenije sa 0-1, a pogodak odluke zabio je Sandi Lovrić.


– Nažalost, primili smo gol iz poluprilike. Kasnije su se oni dobro branili. Pokušavali smo, ali nismo uspjeli zabiti gol. Nije sve toliko negativno, osim rezultata – kazao je povratnik u reprezentaciju Šime Vrsaljko.


– Iznenadili su nas jer su bili agresivni na drugu loptu. Nakon gola smo se tražili, no u završnici prvog poluvremena i cijelo drugo smo bili dobri, no nismo uspjeli zabiti. U pojedinim trenucima branili su se i sa 11 igrača. Nije to nikakvo opravdanje, zasluženo su pobijedili – dodao je branič Atletico Madrida.
Vrsaljko se vratio u redove “Vatrenih” nakon 28 mjeseci.


– Puno mi znači povratak u reprezentaciju, to mi je velika satisfakcija – kazao je.


Vratar hrvatske vrste Dominik Livaković je istaknuo kako smo “dobro krenuli, ali nas je presjekao gol”.


– Možemo im samo čestitati. Primili smo nesretan gol, lopta je nekoga pogodila. Nakon toga smo pokušavali, ali nije išlo – kazao je Livaković.


Hrvatsku sada očekuju dvije domaće utakmice protiv Cipra i Malte u kojima nema pravo na kiks.


– Moramo dobiti iduće dvije utakmice, nemamo više pravo na kiks. Moramo pobijediti u obje utakmice – dodao je Livaković.