Presica u Maksimiru

Sergej Jakirović ima još jedan plan za gostovanje kod Rijeke: “Odlučit ćemo na dan utakmice”

Portal Novi list

Sergej Jakirović/Foto D. KOVAČEVIĆ

Sergej Jakirović/Foto D. KOVAČEVIĆ

Zanimljivo je, preskočili smo ih za jedan bod, a želimo u nedjelju odigrati hrabru i dobru utakmicu, napraviti sve za tri boda - rekao je trener Dinama



ZAGREB Sergej Jakirović ovako je najavio derbi na Rujevici iz modrog kuta:


– Sastaju se dvije najbolje momčadi u prvenstvu. Zanimljivo je, preskočili smo ih za jedan bod, a želimo u nedjelju odigrati hrabru i dobru utakmicu, napraviti sve za tri boda – rekao je trener Dinama dan uoči gostovanja na Rujevici. Jakirović je prošloga vikenda uživo pratio susret u Kranjčevićevoj.


– Nije me iznenadio taj poraz Rijeke, Lokomotiva igra dobro cijelu sezonu, pogotovo s “velikom četvorkom”. Iskoristili su loš dan Rijeke. Psihologija? To je dvosjekli mač, oni mogu napraviti sve da bude bolje, a možda se poraz i osjeti na njihovoj igri u derbiju. Što se tiče taktike, imamo još jedan plan, a na dan utakmice ćemo definitivno odlučiti – dodao je trener Modrih za kojega će, zbog smrti majke, utakmica protiv Rijeke biti posebno emotivna.




– Zahvaljujem se svim ljudima koji su mi izrazili sućut i dali podršku, kao i svim djelatnicima u bolnici, ali bolest je bila preteška. Odluka moje obitelji je bila ta da nastavim raditi svoj posao, da vodim utakmicu, a želja moje mame bila je ista. Svi ćemo čuvati uspomenu na nju – zaključio je Jakirović.