Serie A

Sarri nakon kiksa protiv Sassuola: “Nemamo kontinuitet, moramo riješiti jedan problem”

Portal Novilist.hr

Maurizio Sarri/Foto REUTERS

Maurizio Sarri/Foto REUTERS

Trebamo i napomenuti da nam momčadi poput Atalante i Sassuola dolaze u odličnoj formi, ali moramo riješiti problem uspona i padova - rekao je trener Juventusa Maurizio Sarri nakon utakmice



TORINO Nogometaši Juventusa jedva su se spasili poraza protiv Sassuola nakon što su vodili 2:0 prvih pola sata utakmice. Na kraju su se morali zadovoljiti remijem, zbog kojega se nisu udaljili od drugoplasirane Atalante koja ima sedam bodova manje.


– Trener od svoje momčadi očekuje kontinuitet, a mi to nemamo ni fizički ni mentalno. Imali smo sjajnih trenutaka, koji su se izmjenjivali s teškim trenucima. Trebamo i napomenuti da nam momčadi poput Atalante i Sassuola dolaze u odličnoj formi, ali moramo riješiti problem uspona i padova – rekao je trener Juventusa Maurizio Sarri nakon utakmice.


Već za četiri dana Juventusu u goste dolazi Lazio, koji je zbog kiksa protiv Udinesea (0:0) izgubio drugo mjesto, a moguće da će izgubiti i treće s obzirom da četvrti Inter ima bod manje, a danas igra protiv SPAL-a.




– Na trenutke imam dojam da ova momčad ima ogroman potencijal, a na trenutke izgledamo ranjivo, dopuštamo protivniku da prelako ulazi u šesnaesterac. Sada ne smijemo kalkulirati i moramo ići utakmicu po utakmicu. Moj cilj je osvojiti devet bodova u sljedeće tri utakmice, a onda ćemo analizirati – rekao je Sarri.