Hrvatski reprezentativac

Roko Šimić odveo mladu momčad RB Salzburga do polufinala juniorske Lige prvaka, austrijska momčad svladala PSG

Hina

Roko Šimić/Foto: PIXSELL

Roko Šimić/Foto: PIXSELL

Hrvatski napadač prvo je u 37. minuti lijepo uposlio Diakitea koji je izjednačio na 1-1, dok je Šimić u 72. minuti postigao pogodak za 2-1. Pucao je Šimić glavom, a u svemu mu je silno pripomogao domaći vratar Louis Mouquet koji je traljavo reagirao i prilično je zaslužan za vodstvo RB Salzburga



PARIZ Mlada momčad RB Salzburga plasirala se u polufinale Lige prvaka mladih nakon gostujuće pobjede kod PSG-a od 3-1. Najbolji igrač susreta bio je hrvatski U-21 reprezentativac Roko Šimić.


Pariška momčad je povela u prvoj minuti, a strijelac je bio Michut. No, potom je uslijedio preokret Austrijanaca, a inicirao ga je Šimić.


Hrvatski napadač prvo je u 37. minuti lijepo uposlio Diakitea koji je izjednačio na 1-1, dok je Šimić u 72. minuti postigao pogodak za 2-1. Pucao je Šimić glavom, a u svemu mu je silno pripomogao domaći vratar Louis Mouquet koji je traljavo reagirao i prilično je zaslužan za vodstvo RB Salzburga. U 92. minuti Reischl je potvrdio slavlje gostiju.




Šimiću je ovo bio peti pogodak sezone u Ligi prvaka mladih gdje će RB Salzburg u polufinalu igrati protiv pobjednika ogleda dortmundske Borussije i madridskog Atletica.