Prva HNL

Remi Slaven Belupa i Lokomotive, Zagrepčani ispustili dva važna boda u utrci za drugim mjestom

Detalj s utakmice u Koprivnici/Foto PIXSELL

Detalj s utakmice u Koprivnici/Foto PIXSELL

Pogodak za domaćine postigao je Slavko Bogojević u 63. minuti, a izjednačio je Marko Tolić deset minuta kasnije



KOPRIVNICA U susretu 34. kola Prve HNL Slaven Belupo i Lokomotiva su u Koprivnici odigrali 1:1, a tim rezultatom je Lokomotiva pala na treće mjesto s bodom zaostatka za Osijekom dva kola prije kraja.


Pogodak za domaćine postigao je Slavko Bogojević u 63. minuti, a izjednačio je Marko Tolić deset minuta kasnije.


Iznenađujući rezultat u Koprivnici najviše je razveselio Osijek. Momčad trenera Ivice Kuleševića sada je druga na ljestvici, s bodom više, a u posljednjem kolu doma dočekuje Lokomotivu. Podsjetimo, iduće sezone osim prvaka Dinama u kvalifikacijama Lige prvaka igrat će drugoplasirana momčad.




Lokomotiva je već u drugoj minuti imala veliku priliku, no Cokaj je pucao pored gola. U sedmoj minuti je zaprijetio Tolić s dvadesetak metara, ali je vratar Ježina obranio.


Prvu priliku Slaven je imao u 14. minuti, pucao je Krstanović, ali je Grbić spasio gol. Tri minute kasnije priliku je imao i Bačelić Grgić, no Grbić je opet bio siguran. U završnici prvog dijela Tolić je imao dvije prilike za ‘lokose’, ali je Ježina bio na visini zadatka.


Lokomotiva je na otvaranju drugog dijela bila aktivnija, no pogodak su postigli domaćini. U 63. minuti Slavko Bogojević je nakon ubačaja iz kornera na drugoj vratnici poentirao za vodstvo Slavena. Pogodak je poništen zbog zaleđa, međutim, nakon provjere VAR-a sudac Marin Vidulin je potvrdio vodstvo Belupa.


Deset minuta kasnije gosti su izjednačili Tolićevim pogotkom. Gluhaković je prošao po desnoj strani, Tolić prihvatio loptu unutar 16 metara i odmah pucao, pogodio je Božića u tijelo, ali se lopta odbila iza gol-linije.


 


 



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore