HUGO LLORIS

Prvi vratar Francuske o finalu Lige nacija: “Ne donosi istu emociju kao Europsko ili Svjetsko prvenstvo”

Portal Novi list

Hugo Lloris/Foto REUTERS

Hugo Lloris/Foto REUTERS

"Ovo je važno natjecanje, ali ne donosi tu emociju koju imamo kada igramo Europsko ili Svjetsko prvenstvo. Ali, donosi trofej i osjećamo uzbuđenje zbog toga od kada smo se okupili početkom tjedna. Svi želimo pobijediti", rekao je Lloris



RIJEKA U nedjelju se u finalu Lige nacija sastaju Francuska i Španjolska. Golman svjetskog prvaka Hugo Lloris govorio je na konferenciji za medije pred ovaj dvoboj.


Na pitanje da usporedi finale Lige nacija i Svjetskog prvenstva, Lloris je dao diplomatski odgovor:


“Ovo je važno natjecanje, ali ne donosi tu emociju koju imamo kada igramo Europsko ili Svjetsko prvenstvo. Ali, donosi trofej i osjećamo uzbuđenje zbog toga od kada smo se okupili početkom tjedna. Svi želimo pobijediti.”




“Protiv Belgije smo stekli samopouzdanje i želimo zadržati taj osjećaj, posebno nakon poraza od Švicarske. Ova pobjeda protiv Belgije je dobra za naš nogomet, a finale je samo po sebi uvijek velika stvar. Imali smo dan odmora manje, a to je uvijek velika razlika. Radimo na oporavku i pripremamo se za duel sa Španjolskom”, dodao je golman Francuske.


Nije Lloris želio unaprijed da upisuje svojoj momčadi pobjedu u finalu pa je na pitanje kako će proslaviti pobjedu rekao:


„Sve u svoje vrijeme, vidjet ćemo. Svi imamo i obaveze u klubovima. Sada je jedini cilj da se spremimo za utakmicu. Obično kada unaprijed razmišljaš o tome kako ćeš proslaviti na kraju nemaš što slaviti“, zaključio je Lloris.