Nit' smrdi, nit' miriše...

PRVE REAKCIJE S RUJEVICE: U ždrijebu smo mogli proći bolje, ali i lošije

P. N.

Ivan Mance/D. ŠKOMRLJ

Ivan Mance/D. ŠKOMRLJ

Švicarci se doimaju bogatiji i jači, ali tko god bude suparnik neće im biti lako protiv Rijeke - kaže Ivan ManceRIJEKA  S Rujevice su stigle i prve reakcije na ždrijeb trećega pretkola Europske lige.


– Mogli smo proći bolje, ali i lošije. Oba kluba su u nacionalnim prvenstvima izborili mjesto u Europi što govori da su imali dobre sezone iza sebe – rekao je Ivan Mance za klupske internet stranice, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka, nakon ždrijeba trećeg pretkola Europske lige.


– Skandinavci igraju čvrst, agresivan fizički nogomet s puno prekida. St. Gallen je nešto drugačija ekipa, klub s ozbiljnim budžetom koji može puno potrošiti i na dovođenje igrača. Vjerujem u nas i u svakom slučaju imamo jednake šanse za plasman u sljedeće kolo – ustvrdio je Mance koji nije imao želju kojeg bi suparnika radije vidio u idućem krugu.
– Teško je reći. Švicarci se doimaju bogatiji i jači, ali tko god bude suparnik neće im biti lako protiv Rijeke. Mi ćemo se spremiti i uložiti puno napora, te obradujemo navijače i prođemo u idući krug – zaključio je Ivan Mance.