Incident

Prekinut seviljski derbi u osmini finala Španjolskog kupa, navijači Betisa štapom pogodili u glavu igrača Seville

Hina

Ivan Rakitić/Foto REUTERS

Ivan Rakitić/Foto REUTERS

Nabil Fekir je udarcem izravno iz kornera poravnao na 1-1, a dok je sa suigračima slavio taj pogodak jedan neodgovorni navijač je s tribine iza gola bacio štap i vjerojatno nehotice pogodio Jordana



SEVILLA  Susret osmine finala Španjolskog nogometnog kupa, gradski derbi između Betisa i Seville prekinut je u 40. minuti kod rezultata 1-1 jer je jedan od navijača Betisa nakon pogotka za izjednačenje njegove momčadi bacio štap na travnjak i njime pogodio igrača Seville Joana Jordana u glavu.


Nabil Fekir je udarcem izravno iz kornera poravnao na 1-1, a dok je sa suigračima slavio taj pogodak jedan neodgovorni navijač je s tribine iza gola bacio štap i vjerojatno nehotice pogodio Jordana.


Sudac Ricardo de Burgos Bengoechea odmah je prekinuo susret, igrači Seville, među kojima je bio i bivši hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić, odmah su se povukli u svlačionicu, dok su domaći pokušali nagovoriti suca da se dvoboj ipak nastavi, ali bezuspješno.




Inače, Sevillu je u vodstvo doveo Alejandro Gomez u 35. minuti.


Ranije u subotu plasman u četvrtfinale izborili su Mallorca 2-1 pobjedom protiv Espanyola, Rayo Vallecano 2-1 gostujućom pobjedom protiv Girone te Cadiz koji je boljim izvođenjem 11-eraca sa 4-2 izbacio Sporting iz Gijona.