Admir Džubur

Predsjednik Željezničara preminuo od posljedica koronavirusa

Hina

Admir Džubur/Foto FK Željezničar

Admir Džubur/Foto FK Željezničar

Džubur (57) se od 9. studenog nalazio u bolnici s obostranom upalom pluća, a 12. studenog je prebačen na infektivni odjel Kliničkog sveučilišnog centra u Sarajevu gdje je i umro



MOSTAR Predsjednik Nogometnog kluba Željezničar iz Sarajeva Admir Džubur preminuo je u ponedjeljak od posljedica zaraze koronavuirusom, objavio je sarajevski klub.


Džubur (57) se od 9. studenog nalazio u bolnici s obostranom upalom pluća, a 12. studenog je prebačen na infektivni odjel Kliničkog sveučilišnog centra u Sarajevu gdje je i umro.


“Naš kolektiv, osim što je izgubio predsjednika, izgubio je i velikog navijača Kluba kojem je Željo uvijek i do zadnjeg dana bio na prvom mjestu, te ovom prilikom izražavamo najiskreniju sućut obitelji, prijateljima i svim ožalošćenima”, navodi se u službenoj obavijesti bosanskohercegovačkog premijerligaša Željezničara koji se nalazi na drugome mjestu ljestvice.




Mjesto predsjednika NK Željezničara Džubur je preuzeo potkraj lipnja prošle godine, a prije toga je bio član Upravnog odbora momčadi sa sarajevske Grbavice.