Prijem u HNS-u

Predsjednik HNS-a ugostio kolegu iz vrha Kosovskog nogometnog saveza

Hina

Davor Šuker/Foto Arhiva NL

Davor Šuker/Foto Arhiva NL

Uvijek ću biti na raspolaganju našim dragim prijateljima s Kosova, čija reprezentacija dokazuje svoju vrijednost u europskim razmjerima - izjavio je Šuker



ZAGREB Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker ugostio je u središtu krovne organizacije hrvatskog nogometa predsjednika Kosovskog nogometnog saveza, Agima Ademija.


Sastanak Šukera i Ademija nastavak je konstruktivne suradnje dvaju prijateljskih saveza, a koliko Kosovari cijene prvog čovjeka HNS-a dokazali su prošle godine kad su mu u Prištini dodijelili Međunarodnu zlatnu nagradu Fadil Vokrri, koja nosi ime po bivšem predsjedniku Nogometnog saveza Kosova.


“Drago mi je da je gospodin Agim Ademi nastavio voditi savez na temeljima koje je postavio Fadil Vokrri, kojega ćemo se uvijek sjećati kao velikog igrača i nogometnog djelatnika. Uvijek ću biti na raspolaganju našim dragim prijateljima s Kosova, čija reprezentacija dokazuje svoju vrijednost u europskim razmjerima. Vjerujem da će FIFA, Uefa i HNS i u budućnosti moći pružiti potporu daljnjem razvoju nogometa na Kosovu”, rekao je Šuker.




Na sastanku je načelno dogovoreno odigravanje prijateljske utakmice U-20 reprezentacija Hrvatske i Kosova, a HNS je svojim kolegama Kosovarima ponudio pomoć u razvoju futsala u njihovoj zemlji.


“Zahvaljujem se na gostoprimstvu, lijepo je imati partnera u Hrvatskom nogometnom savezu i Davoru Šukeru, koji je veliko nogometno ime u europskim i svjetskim razmjerima. Vjerujem da će naša buduća suradnja biti na vrlo visokoj razini, a nadam se da ću našim hrvatskim prijateljima uskoro moći uzvratiti istom mjerom i ugostiti ih na Kosovu.”, rekao je Ademi.