La Liga

Predsjednik Barcelone najavio kako će Setien ostati trener i iduće sezone usprkos lošim rezultatima

Hina

Quique Setien/Foto REUTERS

Quique Setien/Foto REUTERS

Setien će voditi momčad u Ligi prvaka. Njegova namjera je voditi momčad i iduće sezone, a naša obveza je držati se ugovora koji smo potpisali, kazao je Bartomeu



BARCELONA Trener Barcelone Quique Setien i iduće sezone sjedit će na klupi španjolskog nogometnog velikana, kazao je predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu u razgovoru za TV3.


“Setien će voditi momčad u Ligi prvaka. Njegova namjera je voditi momčad i iduće sezone, a naša obveza je držati se ugovora koji smo potpisali,” kazao je Bartomeu.


Setien je u siječnju naslijedio Ernesta Valverdea, ali niti igre niti rezultati nisu ispunili očekivanja. Barca je u nastavku prvenstva, prekinutog zbog pandemije koronavirusa, ispustila prvo mjesto i u Real Madridu već polako pripremaju proslavu.




Posljednjih tjedana španjolski mediji su se raspisali kako Setien na koncu ove sezone napušta Camp Nou. Mediji su čak licitirali s imenima., a spominjali su se Xavi Hernandez (40), Nizozemac Ronald Koeman (57), Argentinac Mauricio Pochettino (48), Španjolac Roberto Martinez (46), te njegov sunarodnjak i trener Barcine B momčadi Javier Garcia Pimienta (45).


Barcelona je trenutačno na drugom mjestu Primere s bodom manje od Real Madrida, ali “Kraljevski klub” ima i utakmicu manje.