Prijelazni rok

Posljednja momčad HNL-a dovela pojačanje u napadu, igrao je za Rangers, Osijek, Lokomotivu…

Hina

Eros Grezda/Foto PIXSELL

Eros Grezda/Foto PIXSELL

Grezda je ukupno skupio 108 nastupa te je postigao 22 pogotka uz 13 asistencija



ZAGREB Hrvatski nogometni prvoligaš Rudeš službeno je obznanio kako je u svoje redove, prije nastavka sezone, doveo 28-godišnjeg albanskog nogometaša Erosa Grezdu.


Time se ovaj ofenzivni vezni igrač, koji može pokriti i krilne napadačke pozicije, vraća u hrvatski nogomet nakon što je ranije igrao za Lokomotivu, Osijek i Šibenik. Igrajući u najjačem razredu hrvatskog nogometa Grezda je ukupno skupio 108 nastupa te je postigao 22 pogotka uz 13 asistencija.


Između dva igranja za Osijek Grezda je ostvario vrlo dobar transfer u Rangers gdje se nije naigrao, skupio je od 2018. do 2020. godine tek 17 prvenstvenih nastupa u kojima je postigao dva pogotka. Tijekom karijere odigrao je i trinaest utakmica za albansku reprezentaciju, a u posljednje vrijeme je nastupao za turski Manisaspor, mađarski ZTE te albanski Partizani iz Tirane.




Rudeš je uvjerljivo posljednji na prvoligaškoj ljestvice i još uvijek bez pobjede. Skupio je u 19 utakmica samo četiri boda te ima četrnaest manje od pretposljednje Istre 1961.